thema’s en lezingen

kunnen tot nader order helaas niet worden aangeboden. Jarenlang hebben wij ieder seizoen tijdens onze themabijeenkomsten een aantal boeiende onderwerpen gepresenteerd.
Toelichting:

In de afgelopen periode hebben we allerlei mogelijkheden bedacht om met inachtneming van de covid-19 maatregelen onze bijeenkomsten toch te kunnen laten doorgaan. Met anderhalve meter afstand kunnen er naast de inleider/docent tien personen per lokaal deelnemen, met preventieschermen tussen de tafels zou dat aantal veel groter kunnen zijn.

Navraag bij de gemeente Eindhoven, de Veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost en het RIVM leverde steeds hetzelfde antwoord op: Preventieschermen zijn alleen toegestaan bij buitenterrassen van de horeca wanneer de anderhalve meter afstand daar niet mogelijk is. Voor toepassing in lokalen is tot nu toe geen toestemming gegeven. Wij respecteren deze aanpak.

Het spijt ons dan ook zeer, dat we het komende seizoen geen themabijeenkomsten kunnen aanbieden, daaronder vallen ook de eerder aangekondigde nieuwe onderwerpen.